Trampolinespringen voor mooie billen

trampoline workout billen

Mooie ronde billen zijn tegenwoordig dé blikvanger. Vrouwen over de hele wereld streven naar de ronde billen van bekendheden als Kim Kardashian, Beyoncé en Nicki Minaj. Personal trainers krijgen steeds vaker het verzoek voor trainingen die focussen op juist dit gebied. En vrouwen thuis proberen met massages, squats en weerstandbanden ook deze resultaten te behalen. Maar wist je dat je op de fitness trampoline ook op een leuke manier kunt werken aan stevige en mooie billen?

trampoline workout billen

Training op de fitness trampoline

Trampolinespringen is een heel effectieve manier om het hele lichaam te trainen. Door het springen op de trampoline is het hele lichaam in beweging. Je werkt daardoor aan sterkere spieren en gewrichten, goede ververbranding en een betere bloedsomloop. En als je op de fitness trampoline staat, werk je al zonder enige inspanning aan het versterken van de spieren in de benen, core en billen. Je bent natuurlijk continu bezig met het vinden van balans en dat is op zich al een goede oefening voor al deze spieren. Door specifieke oefeningen te doen op de trampoline kun je bepaalde spieren of lichaamsdelen nog beter trainen. Zo kun je actief werken aan die mooie, ronde billen waar je van droomt.

Stevige billen met de trampoline

Naast de standaard oefeningen op de trampoline, zoals de health bounce en jogging, kun je diverse specifieke oefeningen in jouw routine verwerken om actief werken aan het verstevigen én vergroten van de billen. Oefeningen als de squat, lunge of bridge voor stevige billen kun je heel goed uitoefenen op de fitness trampoline. Diverse standaard workouts nemen deze klassieke oefeningen op in de routine. Je kunt natuurlijk ook een workout volgen die specifiek gericht is op bepaalde spiergroepen. Onderstaande workout kun je gezellig meedoen en is gericht op oefeningen voor de billen. Voel je niet overweldigd door de duur van de workout of de oefeningen. Doe vooral mee in je eigen tempo en binnen je eigen kunnen.

Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *