Flexbounce workouts & Lifestyle coaching door MarieCke Fransen

,
MarieCke Fransen - Flexbounce

Wie is MarieCke?

Lifestyle Coaching MarieCke biedt als gediplomeerd MBCT & Lifestyle Coach en voedingsdeskundige professionele coaching aan op maat. Tevens is MarieCke een echte ervaringsdeskundige en is ze zelf in de afgelopen jaren door een actieve aanpassing van haar leefstijl meer dan 45 kilo afgevallen!

MarieCke is daarbij zeer gecommitteerd aan het vormen van relaties met haar cliënten die hun gewicht willen verliezen of beheren, omgaan met chronische ziekten en/of stress, d.m.v. o.a. mindfulness sessies, personal trainingen, FITBOUNCE workouts, voedingseducatie en nog veel meer. Kortom, Mariecke helpt je om de meest gelukkige versie van jezelf te worden :-).
Mariecke flexbounce

FITBOUNCE WORKOUTS

MarieCke is daarbij de afgelopen jaren zo enthousiast geworden over de Flexbounce trampoline, dat ze speciaal voor ons een programma heeft ontwikkeld om jou actief  te ondersteunen met oefeningen op de Flexbounce trampoline en tips voor een gezonde leefstijl. Voor € 39,95 per maand ontvang je een Flexbounce trampoline incl. een jaar lang iedere week 5 nieuwe FITBOUNCE workouts die je op elk gewenst moment kunt terugkijken.

Hoe werkt het?

Je koopt de Flexbounce trampoline met diameter van 100 cm en gratis springsteun incl. een jaar lidmaatschap bij MarieCke van Lifestyle Coaching Zandvoort voor € 39,95 per maand
  • Je ontvangt de Flexbounce trampoline incl. gratis springsteun, elastieksterkte (zacht, medium, sterk of ultra sterk) en kleur  (oranje, blauw of roze) naar keuze.
  • Met het lidmaatschap heb je een jaar lang toegang tot de besloten groep op Facebook FITBOUNCE workouts.
  • Elke week 5 nieuwe FITBOUNCE workouts die je op elk gewenst moment terug kunt kijken
  • Incl. gratis tips & recepten om gezonder, fitter en slank te worden en te blijven
Indien je de Flexbounce met diameter van 125 cm en gratis springsteun wilt ontvangen, dan betaal je € 45,- per maand.
Je kunt deze aanbieding bestellen via bijgaande link.
Deel dit:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *