Voor iedereen!

Flexbounce fitness trampoline op maat

Iedere gebruiker is anders. Daarom wordt de Flexbounce fitness trampoline individueel afgesteld op gewicht en sprongkracht. Het verschil zit hem in de juiste elastieken. Elke elastieksterkte is ontworpen om de juiste balans, elasticiteit en spanning te geven die bij de gewichtsklasse hoort en een maximaal effect te creëren bij iedere sprong. Er zijn vier verschillende elastieksterkten:

  • Zacht: 50 – 80 kilo
  • Medium: 80 – 120 kilo
  • Sterk: 120 – 150 kilo
  • Ultra sterk: 150 – 200 kilo

Makkelijk op te bergen

Leuk hoor zo`n trampoline, maar moet je die nu weer kwijt? Ten eerste, de Flexbounce misstaat niet in welke ruimte dan ook door zijn gestroomlijnde design. En heb je hem in het zicht staan, dan kunnen jij, én wellicht je huisgenoten, gemakkelijk af en toe een paar minuutjes springen. Even ontladen tussen het koken en omkleden door, of een momentje voordat je de deur uitgaat. Je kunt zelfs trampolinespringen tijdens het televisiekijken! Wil je de Flexbounce toch uit het zicht na iedere training, dan is deze heel handig op te bergen door zijn inklapbare pootjes. Met als bijkomend voordeel dat de Flexbounce makkelijk mee te nemen is op vakantie of op reis.

Flexbounce fitness mini trampoline

Aan de slag met de Flexbounce mini trampoline

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om voor een gezonde levensstijl te gaan en de Flexbounce fitness trampoline aan te schaffen. En dan? Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden, zoals de keuze voor de juiste elastieken voor jouw trampoline en het formaat. De elasticiteit van de elastieke veren is heel belangrijk tijdens het springen, omdat deze ervoor zorgen dat je knieën, gewrichten en rug niet overmatig worden belast. Kies daarom altijd voor de elastieken die passen bij jouw gewichtsklasse en sprongvermogen. Met de juiste uitrusting is bewegen op de Flexbounce dé ideale manier om dagelijks plezierig en veilig te bewegen.Het kiezen van de juiste elastiek

Maken er meerdere mensen gebruik van één trampoline? Baseer dan de keuze voor de elastieken op het gewicht van de zwaarste gebruiker. Mocht de persoon met het minste gewicht veel vaker gebruik maken van de Flexbounce, dan kun je er voor kiezen om elastieken voor de persoon in deze gewichtsklasse aan te schaffen. Zorg er dan wel voor dat de zwaardere gebruiker zijn voeten iets breder plaatst tijdens het springen. Wil je de trampoline vooral gebruiken voor met name cardio of andere intensieve training, dan is het verstandig om een elastieksterkte boven je eigen gewichtsklasse te kiezen.

Je kunt ook voor een combinatie uit verschillende gewichtsklassen gaan en de elastieken om en om monteren. Bijna alle elastiek sterkten zijn leverbaar in een groot aantal kleuren. Je kunt de keuze voor de elastieken eenvoudig aangeven in het notitieveld bij de bestelling van de Flexbounce. Twijfels? We helpen je graag bij je keuze. Neem contact op via info@flexbounce.com of per telefoon 020-8460676.

Hoewel de elastieken zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijk materialen, zullen deze op den duur slijten en hun spankracht verliezen. De slijtage hangt onder andere af van de intensiteit van de sprongen, de frequentie en de tijdsduur van de oefeningen op de trampoline. Normaal gesproken gaan elastieken ongeveer twee jaar mee. Wil je een set elastieken vervangen of slechts andere elastieken, klik dan op bijgaande link om je bestelling te plaatsen.

mini trampolineFormaat mini trampoline

In het algemeen, hoe groter het formaat van de mini trampoline, hoe fijner het springen is. Door het grotere formaat van de trampoline heb je een grotere variëteit aan oefeningen tot je beschikking. En wil je bijkomen van je workout of even ontspannen, dan kun je de mini trampoline ook gebruiken voor ontspanningsoefeningen. Uiteraard hangt dit af van de ruimte waarin je de Flexbounce mini trampoline wilt plaatsen. Plaats bij voorkeur de Flexbounce trampoline op een vaste plek, zodat je er veel gebruik van kunt maken. Mocht je echter niet over voldoende ruimte beschikken of wil je de trampoline meenemen op vakantie of naar een park, dan kun je kiezen voor een kleiner formaat trampoline.

Deel dit: