Veel van ons wéten wel hoe het werkt, maar het in praktijk brengen van een gezonde levensstijl komt toch vaak onderaan het prioriteitenlijstje. Naast werk, gezin en een druk sociaal leven is er weinig tijd over. Tijdens mijn jarenlange ervaring in de coporate wereld zag ik veel mensen om me heen die ongezond leefden en daardoor last kregen van lichamelijke ongemakken. En ondanks dat ik me altijd bewust ben geweest van de impact van gezonde voeding moest ik aan mezelf toegeven dat ook ik moeite had om gezond en fit te blijven tijdens de hecktiek van alle dag.

Het roer moest om! Ik besloot terug te gaan naar dat waar mijn passie echt ligt: sport en voeding. Sinds mijn jonge jaren ben ik een actieve wielrenner en de laatste 15 jaar heb ik veel interesse voor Bikram Yoga. Ik verdiepte me meer in gezondheid, voeding, sport en een positieve mindset. Volgde verschillende cursussen en na de afronding van mijn Leefstijl Coach opleiding ben ik mij gaan toeleggen op adviseren over een gezonde levensstijl. Zo kan ik ook anderen helpen om meer uit zichzelf te halen.

Gezond leven hoeft namelijk niet moeilijk te zijn, dát wil ik graag overbrengen. Met simpele aanpassingen in je voeding en bewegingspatroon kun je grote resultaten behalen, zoals meer energie, minder overtollig gewicht en een betere weerstand. Laat ik het ook nog eens heel leuk vinden om jou te motiveren en een stapje extra te laten doen richting een betere gezondheid. En dat was het begin van Flexbounce!

Missie

Wanneer jij je goed voelt, presteer je beter. Dat is dan ook mijn missie: om jou gezond en fit te houden. Onze unieke programma`s voorkomen uitval van medewerkers, verminderen ziekteverzuim, verhogen de arbeidsproductiviteit en ondersteunen bij arbeidsintegratie. Of je nu medewerker bent, werkgever of cliënt, samen gaan we op zoek naar passende activiteiten op het gebied van sport, beweging en persoonlijke aandacht. Natuurlijk doen we dat alles met de focus op het creëren van een gezonde levensstijl en een positieve mindset.

Vitaliteit workshops

Fitter en gezonder worden; het klinkt leuk in theorie, maar hoe precies? We bieden op maat gemaakte workshops aan op het gebied van vitaliteit. Zoals trampoline workshops, waarbij de deelnemers bewegen op fitness trampolines. Of tijdens de Healthy Body & Mind workshops gaan we uitgebreid in op hoe voeding het verschil kan maken en sluiten we af met een voedzame en lekkere lunch. De workshops kunnen zowel op locatie als bij jouw bedrijf georganiseerd worden. We komen graag langs om te bespreken hoe we jou en je medewerkers kunnen helpen om fitter en gezonder te worden.

Met gezonde groet,

Paul ter Schure

Flexbounce

Keizersgracht 184  |  1016 DW  Amsterdam  |  geen bezoekadres  |  +31 (0)20 846 06 76  |  info@flexbounce.com |


B.T.W.nummer: 130543 172B02  |  Rekening: Triodos nummer: 197 7358 78  |  IBAN: NL98TRIO 0197 7358 78  |  BIC: TRIONL2U

  Voor & achternaam: (verplicht)

  Email: (verplicht)

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden:p

  JaNee

  Vraag of opmerking: (verplicht)

  Flexbounce is onderdeel van Vitality International
  Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het nummer: 6840 1558

  Deel dit: